گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد
سرخط خبرها

نباید با اطلاعات غلط برای نیروی انسانی آموزش و پرورش سیاست‌گذاری کرد‌| برخی مسئولان درکی از کلاس‌‎های ۴۰ نفره ندارند

  • کد خبر: ۱۲۱۷۱۷
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۳
نباید با اطلاعات غلط برای نیروی انسانی آموزش و پرورش سیاست‌گذاری کرد‌| برخی مسئولان درکی از کلاس‌‎های ۴۰ نفره ندارند
عضو کمیسیون آموزش مجلس با انتقاد از اینکه متأسفانه با برخی آمار‌های غلط درباره آموزش و پرورش سیاستگذاری می‌شود، گفت: اینکه برخی عنوان می‌کنند جمعیت دانش‌آموزی رو به کاهش بوده و به همین دلیل نباید به‌سمت جذب معلم جدید حرکت کرد، کاملا غلط است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد وحیدی با انتقاد از برخی آمار‌های غلط عنوان شده به ویژه از سوی رئیس سازمان اداری و استخدامی مبنی بر رشد معکوس جمعیت دانش‌آموزی در کشور، گفت: نباید بر اساس آمار و اطلاعات غلط برای ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش تصمیم گیری کرد، موضوعی که سازمان اداری و استخدامی امروز به آن گرفتار است.

نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان افزود: در حالیکه طبق آمار معاونت نیروی انسانی آموزش و پرورش، جمعیت دانش آموزی تا سال ۱۴۰۵ رشد صعودی دارد، چرا با اطلاعات غلط اینگونه القا می‌شود که به همین دلیل نیاز به اقدام برای جذب معلم نیست.

وی با اشاره به تراکم بالای کلاس‌های درسی مقاطع ابتدایی تا ۴۰ نفر در برخی از مناطق کشور، تأکید کرد: قطعا در این شرایط کشور نیاز به استخدام معلم دارد و جای تعجب دارد که رئیس سازمان اداری و استخدامی عنوان می‌‎کند که در حوزه ساماندهی نیروی انسانی نیاز به قانون جدید برای استخدام معلم وجود ندارد.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری یادآور شد: طبق استعلام گرفته شده از سازمان ثبت احوال، حتی از سال ۱۴۰۵ به بعد با شیبی ملایم در آموزش و پرورش مواجه خواهیم شد که این کمبود دانش‌آموز منجر به استانداردشدن کلاس‌ها می‌شود که البته پیش بینی می‌شود، این افت جمعیت نیز به دلیل حضور مهاجران در کشور به ویژه پس از استقرار طالبان کاملا جبران شود.   

این نماینده مردم در مجلس اضافه کرد: با توجه به کسری نیرو در مدارس، آموزش و پرورش مجبور می‌شود از نیرو‌های بازنشسته استفاده کند و یا ساعات تدریس معلمان را افزایش دهد که علاوه بر خلاف مقررات‌بودن، خود بازنشستگان نیز علاقه‌مند به استفاده از نیرو‌های جدید در مدارس هستند.

وحیدی تصریح کرد: ساماندهی نیرو‌های غیر رسمی آموزش و پرورش، مهم‌ترین تصمیم مجلس برای نجات آموزش و پرورش است.  ضمن اینکه کمیسیون آموزش برای افزایش کیفیت برنامه‌هایی همچون قانون رتبه بندی و نقل انتقالات بر اساس نیاز مبدا و مقصد و سرانه دانش آموزی را دنبال می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->